HOROSCOP

noiembrie

 

 

BERBEC

 

Sunteti iritabil și dispus să vă certați. Încearcă să nu va răzbunati pe cei dragi; doar sprijinindu-vă reciproc veți trece rapid și fără dureri prin această perioadă tulbure. Familia nu vă va lăsa să vă odihniți si nici să vă concentrați asupra muncii. Nu veți avea prea mult timp ca sa vă planificati obiectivele profesionale.

În ciuda problemelor familiale, veți aprecia atmosfera plăcută de la locul de muncă. Vă veți implica în întregul proiect și si veti colabora cu colegii dvs. Munca în echipă va fi excelentă si vă va aduce profituri în viitor. La sfârșitul lunii, șeful dvs. vă va încredința o sarcina care va determina viitorul dvs. în cadrul companiei. Dovediți că sunteți inteligent și întreprinzător.

Îndrăzneala și riscul pot duce la faliment. Aveți grijă să nu vă implicați în investiții nesigure. Nu este un moment bun pentru mișcări curajoase. Este mai bine să așteptați în această lună și să economisiți banii. Nu stati prea rău cu cheltuielile, dar este probabil ca familia să aibă nevoie de ajutorul vostru financiar.

În noiembrie 2022, Berbecii aflati în relații vor întelege ce este un parteneriat adevărat. Vă veți înțelege fără cuvinte și vă veți înțelege bine. Celibatarii vor atrage sexul opus cu farmecul personal și magnetismul lor interior. Important este că sunt foarte încrezători și conștienți de așteptările lor.

Starea sănătătii va fi mult mai bună luna aceasta. Veți căpăta putere și dorință de efort fizic. Ceea ce va lipseste este miscarea în aer liber.

 

 

 

TAUR

 

Mulți dintre ei vor înțelege că și-au neglijat mult timp viața sentimentală și vor dori să repare greșelile în relațiile cu cei dragi. Din păcate, timpul pierdut nu poate fi recuperat, de aceea o parte a familiei categoric s-a îndepărtat de dvs.

În luna care urmează, vor apărea noi provocări la locul de muncă, dar Taurii datorită problemelor personale nu le vor putea aborda corespunzator. Din nefericire, Taurul nu-și va putea stăpâni ambițiile și se va arunca în vâltoarea evenimentelor. Rațiunea și moderația sunt cei mai buni sfătuitori.

În materie financiară, se anuntă un echilibru total pentru Taur. Nu sunt așteptate încasări importante și nici cheltuieli majore. Chestiunile financiare sunt importante pentru tine, așa că ai grijă să nu-ti creezi probleme. Siguranța financiară va fi afectată de situația materială a partenerului de viață; gândiți-vă împreună la ce trebuie schimbat în bugetul vostru.

În noiembrie Taurul va emana un farmec care va atrage mulți pretendenți. Celibatarii vor avea de unde alege, iar persoanele aflate în relații trebuie să fie atente să nu se lase cuprinsi de romantism, pentru că un astfel de "salt lateral" le va distruge complet familia. Iubirea este un sentiment incitant, dar se schimbă în timp, motiv pentru care nu îți va oferi întotdeauna impresii sau emoții puternice, ceea ce nu-i diminuează valoarea.

Luna noiembrie înseamna si un declin de formă. Problemele de la serviciu și crizele familiale vor face ca o parte a zodiei să-și piardă energia, iar calitatea muncii lor va scădea drastic. În această situație, va fi necesară odihna, care vă va permite să vă recăpătați forțele și să vă distanțați de probleme.

 

 

GEMENI

 

Succesele vor fi o recompensă pentru munca grea și perseverenta. Gemenii se vor simti plini de energie, încredere în sine și vor avea un succes răsunător.

La locul de muncă, situația va fi, de asemenea, dinamică și doar îndeplinindu-vă sarcinile in mod profesional, veti avea parte de beneficii.

Toate tranzacțiile mari, în special vânzările, ar trebui să fie finalizate înainte de 8 ale lunii, iar cumpărăturile, de preferință, până pe 27 ale lunii. Mai târziu, se pot dovedi foarte nefavorabile și încărcate de costuri ascunse.

O escapadă de weekend sau chiar o după-amiază în oraș poate schimba multe în relațiile de acasă. Problemelor copiilor sunt un aspect important, chiar dacă acestea aparent par banale.

Odihna în familie este recomandabilă, vă va permite să reînnoiți relațiil. Gemenii liberi vor fi plini de magnetism care va funcționa asupra celorlalți. Umorul excelent, prezenta sarmanta vor face ca fiecare întâlnire să fie un succes. Totuși, nu uitați să nu exagerați cu farmecul și sa nu denaturati adevărul despre viata dvs.

Ca sa beneficiati de o sănătate de fier, trebuie să aveți grijă de ea. Prin urmare, prevenția și grija fata de tine însuți sunt importante. Relaxarea și o dietă sănătoasă sunt ceea ce ai nevoie. Fă-ți analizele de sânge și ai grijă de nivelul de fier.

 

 

RAC

 

Majoritatea problemelor din viața ta vor fi înlăturate și veti putea să vă concentrati atenția asupra chestiunilor spirituale.

La locul de muncă, Racul se poate baza pe o atmosferă bună. Va fi deosebit de important să mențineți contacte bune cu partenerii externi, așa că nu vă fie teamă să cereți ajutorul unor colegi mai experimentați. Datorită amabilității arătate față de colegi, șeful vă va promova.

În noiembrie Racul , va achita în sfârșit toate datoriile restante. Acesta va fi meritul unui soț sau al unui partener de viață care vă va ajuta să scăpați de datorii. Rambursarea ratelor și a împrumuturilor neachitate ar trebui să vă mobilizeze să vă gestionați mai înțelept banii, astfel încât să nu aveți probleme financiare în viitor.

Aceasta perioada va aduce o idilă în viata dvs. Racul aflat într-o relație se poate baza pe fericire romantică și pe o mai mare sensibilitate din partea partenerului. Dacă sunteți un Rac singur, plecați într-o călătorie pentru că sunt șanse mari să faceți cunoștință cu iubirea vieții voastre.

În noiembrie Racul ar trebui să se gândească la curățarea și detoxifierea organismului. O dietă de câteva zile care să elimine produsele nocive vă va ajuta să căpătați forță și vigoare. Regenerarea organismului va fi favorizată de pacea interioară și evitarea situațiilor stresante, așa că ar trebui să te gândești la o mică vacanță.

 

 

LEU

 

În noiembrie, cariera și munca vor merge pe o panta descendenta, iar Leii se vor ocupa mai mult de familie și de construirea relațiilor. Aspectele spirituale ale vieții și energia bună de acasă vor fi importante pentru el. Vor începe să observe în jur persoane care vor fi bucuroase să petreacă timp cu ei. Datorită farmecului personal și a flexibilității vor reuși să se ocupe de multe chestiuni care necesită cooperarea cu ceilalți. Concentrarea asupra acțiunii pentru grup va fi mult mai profitabilă decât o muncă solo.

Chestiunile financiare vor avea aspecte pozitive pentru Leu in luna noiembrie. Nu doar munca ta, ci și familia și sprijinul acesteia vor contribui la acest lucru. Cu toate acestea, este posibil să aveți probleme cu un partener care nu va fi mulțumit de investițiile dvs. Merită să le rezolvați cu diplomație, fără certuri și cu calm.

Fiecare Leu care caută dragostea ar trebui să o caute mai atent în a doua jumătate a lunii. Este un moment bun pentru a întâlni pe cineva cu care relația are mari șanse de reușită. Relațiile de lungă durată nu vor avea nici ele niciun motiv să se plângă. Dialogul și deschiderea la compromisuri vor face ca luna să fie una liniștită.

Nu duceți lipsă de energie și de dorința de a acționa. Orice activitate vă va oferi multă bucurie. În a doua jumătate a lunii, sportul vă va face multă plăcere și va înlatura stresul de la locul de muncă. Nu renunțați la relaxare si evitați mâncărurile grele, pâinea albă și orezul alb.

 

 

FECIOARA

 

Luna noiembrie este perioada evenimentelor neașteptate și a compromisurilor pentru Fecioară. Dacă vreti să vă atingeti obiectivele trebuie să dati dovada de consecventă. Vă va ajuta farmecul personal și contactele sociale pe care la aveti.

Noiembrie va fi, de asemenea, o lună în care merită să te concentrezi pe dezvoltarea profesională și în care rezolvarea problemelor de familie poate aștepta.

Succesul profesional pentru Fecioară depinde de perseverenta lor. Daca vă căutați un loc de muncă, veți primi oferte extrem de interesante, dar ar trebui să vă gândiți și la începerea unei afaceri proprii. Rolul cheie în conturarea succesului profesional al Fecioarei îl vor avea relațiile cu alte persoane.

Poziția lui Mercur este favorabilă succesului financiar, motiv pentru care vei putea investi bani foarte profitabil și vei putea obține rapid un profit.

Dacă ești singur, vei putea întâlni pe cineva cu care să intri într-o relație de dragoste. Fecioarele care au parteneri permanenți ar trebui să aleagă o nuntă sau un copil în noiembrie.

Până la mijlocul luni Fecioara nu se va bucura de cea mai bună sănătate, așa că trebuie să își întărească în mod regulat organismul.

 

 

BALANTA

 

Luna noiembrie 2022 va fi o descoperire pentru multe persoane. De aceea, este esențial să va gânditi exact la ceea ce vreti să faceti în viață. Concentrându-te pe tine și pe nevoile tale te vei asigura că vei avea succes. Este, de asemenea, o lună foarte bună pentru a începe noi aventuri, dar trebuie să o faceți înainte de 20 noiembrie. Nu este ușor, dar îți oferă o mare satisfacție atunci când reușești să rezolvi totul.

În domeniul financiar, Balanta ar trebui sa se gândească la momentul când se vor termina banii și ce se întâmplă cu ei. Elaborarea unei noi strategii de câștig și de supraveghere a cheltuielilor va îmbunătăți notabil finanțele.

Dragostea îi va găsi pe cei din Balanță atunci când se vor interesa de activități în beneficiul altora. Balanța aflată într-o relație constantă poate avea așteptări nerealiste față de partenerul său. Pot apărea conflicte mai ales în a doua jumătate a lunii noiembrie. Merită să dai dovadă de răbdare și calm. O persoană iubită vă va oferi mai mult timp și energie, vă va face să vă îndrăgostiți din nou de ea. Nu uitați să îi întoarceți sprijinul. Activitățile umanitare și de asistență socială în care vă implicați vă dau posibilitatea să vă arătați latura sensibilă.

Atenție la sănătate în luna noiembrie, mai ales în a doua jumătate a lunii. Va fi utilă o dietă, mai ales fără zahăr. Nu vă temeți de schimbări si acordati mai multă atentie alimentelor pe care le mâncati.

 

 

SCORPION

 

Sunteti preocupati de dezvoltarea muncii și a carierei. A venit momentul să acționezi și să-ti pui în aplicare ideile. Ceilalți vor fi cu ochii pe tine, dar nimeni nu-ți va sta în cale. Folosește-ți abilitățile și tăria de caracter, iar poziția ta la locul de muncă se va îmbunătăți cu siguranță.

Mulți Scorpioni vor decide să schimbe ceva în viața lor, să înceapă să învețe ceva nou sau să schimbe direcția de dezvoltare a carierei tale. În luna noiembrie a venit timpul pentru economii. Din păcate, pasa buna a trecut și va trebui să vă gândiți la reduceri de cheltuieli. Primele două săptămâni ale luni vor fi cele mai dificile, dar apoi situația se va îmbunătăți. Beneficiile investiției încep să curgă.

Viața amoroasă va înflori. În căsnicii, totul va fi aranjat și niciun conflict nu va interfera cu viața de zi cu zi. Este posibil să vă mutați sau să faceți alte schimbări semnificative în viața dvs. Celibatarii se pot aștepta la întâlniri interesante și promițătoare, dar mai degrabă vor fi întâlniri ocazionale, flirturi decât șansa unei relații serioase.

În noiembrie 2022 Scorpionul va scăpa de problemele de sănătate. Toate problemele anterioare vor dispărea, iar luna noiembrie va fi lipsită de griji. Este bine să ai grijă de dinții tăi și să îți faci un control înainte sa apară alte probleme.

 

 

SĂGETATOR

 

În noiembrie 2022, Săgetătorul se va concentra mai mult pe carieră. Îți vei dezvolta obiectivele profesionale pe care le-ai urmărit cu meticulozitate. Te va ajuta autocontrolul, răbdarea, spiritul antreprenorial, dar și rațiunea și asertivitatea. O buna intuiție vă va îndrepta spre acele domenii in care puteti câstiga foarte bine.

Amplasarea nefavorabilă a lui Saturn înseamnă că trebuie să fii foarte atent la colegii tăi care ar putea avea o șansă mai mare de promovare.  

Ritmul tău de viață și de muncă va fi nebunesc. Este bine că ai persoane dragi care vor fi atente la sănătatea ta și te vor ruga să o iei mai încet și să te odihnești măcar pentru o clipă. Pentru binele tău, ascultă-i pe cei apropiati.

Intenționați să cumpărați o proprietate? În această lună, renunțați la o investiție atât de importantă, pentru că plătiți mult prea mult și veți fi supărat ani de zile, pentru ca ați ales ceva care nu prea corespunde așteptărilor dvs. Perspectivele financiare sunt foarte promițătoare. Inteligența dvs. nu vă va dezamăgi, dimpotrivă.

Se anuntă armonie și echilibru în dragoste. Persoanele aflate în relații permanente nu se vor plânge de plictiseală. Partenerul dvs. va fi surprins în mod pozitiv de eforturile pe care le faceti.

Astrele nu prevăd un declin de formă în noiembrie 2022. Îi veți molipsi si pe ceilalți cu energie și vitalitate.

 

 

 

CAPRICORN

 

În noiembrie 2022, Capricornii vor rezolva problemele de acasă și cu familia iar chestiunile profesionale vor trece în plan secund. Opiniile altor persoane din anturaj vor fi mai importante decât ideile și planurile sale.

Compromisul și parteneriatul sunt cheile fericirii tale. În sfera profesională, va fi pace și armonie. O persoană aflata în căutarea unui loc de muncă va fi nevoita poate să plece în străinătate. Banii vor fi câstigati cu multă muncă. Din fericire, însă, vă veți defini clar prioritățile. Veți fi cu ochii pe cheltuieli și banii nu vor dispărea prea repede. Nu planificați cheltuieli majore până în ultima săptămână a lunii.

Menținerea unor relații bune cu cei dragi vă va costa mult efort. Capricornul va încerca din răsputeri să se înțeleagă cu copiii. Celibatarii vor găsi dragostea cu ocazia unei întâlniri sau într-o vacanță. Cuplurile vor fi deosebit de apropiate și devotate unul față de celălalt.

Capricornii se vor bucura de o sănătate bună. Nu vă lipsește energia și vitalitatea. Aveți grijă de tensiune si limitați consumul de cafea.

 

 

VĂRSĂTOR

 

Este momentul să faceti planuri care va pot schimba viitorul. In momentul de fata nu te poți gândi doar la viitoarea ta carieră, pentru că și emoțiile tale necesită o atentie mai profundă.

Vărsătorul în luna noiembrie se caracterizează și prin determinare, flexibilitate în acțiune și răbdare. Relațiile de familie pot fi perturbate de boala unui membru apropiat al familiei.

Nu trebuie să vă faceti griji în ceea ce priveste locul de munca. Vă puteți baza pe sprijinul și bunăvoința colegilor de la birou, care vă vor ajuta să atingeți obiectivele profesionale fără prea mult efort. Dacă aveți o idee, propuneți-o șefului, deoarece creativitatea dvs. poate aduce mari beneficii companiei.

Luna noiembrie este o perioadă bună pentru Vărsător și din punct de vedere financiar. Totuși, așteptați până pe 12 noiembrie pentru investiții, când Mercur părăsește sistemul de planete nefavorabile.

La sfârșitul lunii noiembrie, viața socială a Vărsătorului va fi foarte activă. Vărsătorii singuri au ocazia să întâlnească pe cineva interesant, în timp ce cei aflați în relații vor avea nevoie de o reîmprospătare a acestora, inclusiv în dormitor.

Vărsătorii se vor bucura de o sănătate bună. Starea bună a organismului va fi influențată de relaxarea și meditația frecventă, iar după 19 noiembrie vor apărea noi forțe vitale care vă vor asigura o stare de bine perfectă.

 

 

PESTI

 

Pentru Pesti se anuntă o perioadă intensă la locul de muncă, dar și în familie și în viața sentimentală care ii va face să se simtă obositi, dar și entuziasmati, mai ales în ceea ce priveste schimbarea. În prima jumătate a lunii, Peștii ar trebui să îsi urmeze propria intuiție, în timp ce în partea a doua va trebui să se încreadă în sfaturile rudelor.

Luna noiembrie va aduce o schimbare în domeniul profesional. Într-o situație de criză, Peștilor li se va cere ajutorul, iar eficiența acțiunilor întreprinse le va determina viitorul la locul de muncă actual. Profesionalismul și dinamismul în acțiune vă vor face să gestionați sarcini dificile și să îi arătați șefului vostru cât de valoroși sunteți.

Luna noiembrie din punct de vedere financiar va fi bună pentru Pești. Persoanele care investesc la bursă pot conta pe un profit bun, în timp ce jucătorii de noroc ar trebui să facă economii. Noiembrie 2022 este pentru un moment bun pentru a cumpăra o proprietate sau pentru a vă înscrie la o universitate.

Dragostea în viața Peștilor poate apărea în prima săptămână din noiembrie. Cei aflați în relații se vor lupta cu schimbările de dispoziție, deoarece momentele de tandrețe și certurile se vor împleti continuu.

Amplasarea Soarelui îi va face pe Pești să fie plini de energie în noiembrie. Sănătatea va fi bună dar merită să o sustineti în această perioadă intensă, prin odihna adecvata, o dietă bogată în vitamine și microelemente și plimbări frecvente.