HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE

 

 

BERBEC

 

Libertatea si spiritul de decizie vă vor face să vă abordati îndatoririle cu pasiune si cu o fortă reînnoită.  Initiativa nu vă lipseste, iar viata dvs. va fi mai colorată si mai interesantă din acest motiv.

În octombrie 2022, veti călători intens si vă veti îmbunătăti abilitatile. Instinctul vă va conduce spre succesul profesional. Este indicata insa o abordare prudenta. Toate proiectele trebuie supuse unei analize amănuntite si trebuie realizate numai după ce se confirma valabilitatea lor.

Luna octombrie nu va fi una de succes pentru Berbeci în ceea ce priveste problemele afective. Este posibil ca Berbecii aflati în relatii să aiba o aventură cu un coleg sau un colaborator ceea ce va fi distructiv pentru relatie.

Berbecii singuri isi vor căuta dragostea în străinătate si în mediul academic. Vor căuta parteneri inteligenti, cultivati si influenti.

În această lună, este posibil sa va confruntati cu dureri de spate, semn clar ca vă lipseste activitatea fizică. Aveti un stil de viată nesănătos si sedentar. Remediul ar putea fi renuntarea la masină si schimbarea acesteia cu o bicicletă, plimbări frecvente si alte activităti în aer liber.

Sfârsitul lunii vă va aduce pace si armonie. Apreciati linistea din casa dvs. si relaxati-vă cât mai des cu o carte sau cu muzică. Încetiniti ritmul si veti deveni un om mai fericit.

 

 

TAUR

 

Perioada de la începutul lunii până pe 23 octombrie 2022 va fi o perioadă de muncă intensă pentru Taur. Va veti concentra pe o carieră care, spre deosebire de chestiunile private, vi se va potrivi foarte bine. Va trebui să vă bazati pe ceea ce vă va aduce destinul.  Spontaneitatea si flexibilitatea vor fi necesare in proiectele care va asteapta.

Miscările retrograde ale planetelor pot încetini cursul evenimentelor din viata voastra. Pe termen lung, această schimbare de ritm se va dovedi a fi benefică. Saturn va avea un impact pozitiv asupra sănătătii si finantelor. În luna octombrie, antreprenorii ar trebui să se concentreze pe promovarea produselor lor cu ajutorul unor bune strategii de marketing. Angajatii vor trebui să depună mai mult efort în munca lor. Este posibil ca prietenii tăi sa fie promovati sau sa primeasca o mărire de salariu. Succesul lor vă va motiva să actionati.

Taurii ar trebui sa fie mai prudenti cu cheltuielile. Ar fi bine sa va platiti obligatiile financiare care vă coplesesc. A doua jumătate a lunii va fi mai benefică, iar banii vor fi suficienti nu doar pentru acele lucruri necesare, ci si pentru mici plăceri.

Viata amoroasă este bine aspectata până pe 23 octombrie. După această dată, o criză serioasă nu poate fi exclusă. Nu va fi un moment bun pentru a lua decizii radicale. Cei singuri nu vor avea probleme în a-si găsi noi parteneri. Chiar înainte de 8 octombrie, si-ar putea gasi un nou partener, printre prietenii apropiati.

O stare buna de sanatate a Taurului va depinde de succesul său la locul de muncă si chiar de promovarea profesională. Din fericire, vă veti bucura de o stare de spirit perfectă cu care vă vor ajuta rudele si asociatii. Incercati o noua dieta, bazata pe principii sanatoase.

 

 

GEMENI

 

În luna octombrie, ar trebui să vă păstrati calmul si să vă permiteti o odihnă binemeritată. Va fi un moment bun ca sa va planificati vacanta. O periaoda de relaxare vă va permite să vă reîncărcati bateriile. Luati o pauză atât de la muncă, cât si de la problemele de familie. Călătoriti singur sau cu partenerul si lăsati copiii la bunici.

Octombrie va marca u progres in cariera voastra, care se afla în plină desfăsurare. Dacă vă confruntati cu o schimbare de carieră sau daca va doriti o mărire de salariu în acest an, acum este momentul pe care-l asteptati. Noile îndatoriri profesionale vă pot afecta viata de familie; este posibil să trebuiască să vă mutati dar nu fiti ingrijorati, tulburările vor fi temporare.

Rudele si prietenii vă vor aplauda eforturile si vă vor recomanda cunostintelor. Vestea despre ceea ce faceti se va răspândi peste tot. Publicitatea va fi foarte benefică pentru interesele dumneavoastră; veti putea obtine noi comenzi. Investiti bani în voi însivă, în aspectul si imaginea voastră. Nu uitati că vă construiti un brand propriu cu un aspect rafinat.

Gemenii singuri vor găsi dragostea într-un loc exotic, neobisnuit. Cei aflati intr-o relatie desi nu se vor plânge de indiferenta partenerilor care le vor arăta afectiune, dragoste si devotament, nu se pot decide să ia decizii serioase cu privire la viitor, să se căsătorească sau să încerce să îsi mărească familia. Veti avea o dispozitie excelentă luna întreagă.

Sfârsitul lunii va fi marcat de luarea unor decizii. Veti fi pus în fata alegerii dacă să continuati să fiti o persoană activă în companie sau să vă retrageti si să vă calmati. Ar fi utila o atitudine asertiva si capacitatea de a face compromisuri rezonabile, atat din partea voastra, cât si din partea rudelor.

 

 

RAC

 

Luna octombrie este o perioadă nefastă pentru relatiile de familie. Trebuie să procedati cu prudentă cu cei dragi, altfel nu vei face decât să agravezi conflictele. Concentrarea pe chestiuni profesionale vă va permite să vă distantati de problemele familiale.

În acest octombrie, Racul va fi caracterizat de curaj, de nevoia de a demonstra si de capacitatea de a se adapta la conditii dificile. Va exista un echilibru total în viata profesională. Nu trebuie să vă faceti griji, totul va merge asa cum doriti, ba chiar vă poate astepta o recompensă neasteptată din partea sefului, care vă va aduce nu doar bani, ci vă va creste si prestigiul în mediul de lucru.

Este o perioadă bună pentru investitii, prin urmare, Racul nu trebuie să se teamă să îsi asume riscuri, mai ales în prima jumătate a lunii. Profitul va poate aduce o călătorie în străinătate, asa că ar trebui să luati în considerare optiunea de a lucra în afara tării. Investitiile pe termen lung în valori mobiliare si imobiliare vă vor aduce profituri imense.

La mijlocul lunii octombrie, vor apărea probleme în cuplu. Vă asteaptă o ceartă cu partenerul, iar motivele contradictorii vor fi foarte greu de împăcat, ceea ce poate duce la încheierea definitivă a relatiei. Racul singuratic îsi poate găsi dragostea în rândul persoanelor mai în vârstă sau al străinilor.

Nu vă fie teamă să încercati întâlnirile online, deoarece această metodă de a cunoaste oameni vă poate surprinde pozitiv.

In aceasta luna, nativul poate avea probleme semnificative de sănătate. Motivul poate fi solstitiul de primăvară, asa că trebuie să vă economisiti energia.

Nu va îngrijorati, îmbunătătirea stării de sanatate va avea loc pana la sfârsitul lunii.

 

 

LEU

 

În octombrie, Leul se va concentra pe muncă. Acum este cel mai bun moment pentru a acorda un interes special chestiunilor profesionale. Veti simti puterea de a actiona, ideile vor apărea de la sine si vor fi cu adevărat geniale. Se vor implica intr-un proiect important al cărui succes poate asigura bunăstarea familiei lor. Până pe 20 octombrie, succesul dvs. va depinde de cooperarea cu ceilalti. După această dată, sistemul planetar se va schimba, iar Luna vă va da încredere si independentă. Este posibil să va găsiti o nouă pasiune sau un nou hobby.

Perspectivele financiare sunt foarte bune. Nu vă veti plânge de lipsa banilor în această lună. Veti avea succes, mai ales după 11 octombrie. Este posibil să obtineti un nou client sau o comandă suplimentară la recomandarea unei persoane multumite de serviciile dumneavoastră.

Celibatarii nu duc lipsă de oportunităti de a întâlni un nou partener, dar se vor concentra pe divertisment si nu vor fi prea interesati să construiască ceva serios în viitorul lor. Influenta Lunii va schimba in bine relatiile conjugale. Romantismul si blândetea vor reveni în relatiile permanente.

Stresul si programul strâns al Leilor le vor afecta sănătatea, de care ar trebui să se îngrijească mai ales la sfârsitul lunii. Va fi necesara încetinirea ritmului.

De asemenea, asigurati-va că renuntati la obiceiurile proaste care va distrug organismul.

 

 

FECIOARA

 

În octombrie, va veti concentra foarte mult pe carieră si nu va veti mai ocupa de problemele de familie sau de dilemele personale. Dezvoltarea profesională va fi pe primul loc. În această lună, cele mai multe planete se vor afla în partea estică a cerului. Acest aranjament va face puternic si capabil să luati decizii independente fără ajutor din afară.

Probabil ca nativii fără un loc de muncă vor pleca la muncă în străinătate. Îi vor face fericiti pe cei dragi, iar succesul profesional va avea un impact pozitiv asupra sferei private si familiale.

Vă veti gândi la probleme de sănătate si de familie, ceea ce vă va supăra pentru că aveati alte planuri.

Luna octombrie va fi plină de întâlniri cu prietenii. Persoanele aflate în relatii de lungă durată vor primi în cele din urmă declaratii serioase din partea partenerului, chiar o cerere în căsătorie. Soarele vă va da energie si fortă vitală, iar Jupiter vă va oferi un farmec irezistibil.

Mercur îti va afecta abilitătile interpersonale, vei fi mai deschis fată de ceilalti, mai îndrăznet, mai încrezător si mai deschis. Controversele vor fi acum activitatea voastra preferată, dar aveti grijă la ce spuneti si cui ii spuneti.

Veti fi într-o stare excelentă. Puteti multumi pentru asta infuziilor de plante, apei pe care ati băut-o si somnului sănătos, de care ati avut parte din belsug. După această dată, este indicată odihna.

 

 

BALANTA

 

Succesul Balantelor în octombrie va depinde de capacitătile lor de management si de planificare. Doar datorită unei bune organizări veti reusi. Haosul este cel mai mare dusman al Balantei, asa că programul lor ar trebui să fie scris în detaliu, oră cu oră.

Capacitatea de a cultiva relatiile vor fi de asemenea, vitale în această lună. Pentru persoanele bine organizate, luna octombrie va trece linistită, dar Balantele care au probleme de planificare s-ar putea să nu-si poată îndeplini sarcinile si să se pună în pericol cu autoritatile. Balantele care sunt antreprenori asteaptă un moment bun pentru a investi.

Pozitionarea planetelor în luna octombrie nu va fi benefică pentru Balantă. Înca de la începutul lunii pot apărea probleme cu rambursarea datoriilor, dar cel mai dificil va fi în ultima săptămână din octombrie, când va exista o cheltuială neasteptată si considerabilă. Economiile vă vor ajuta să supravietuiti în această perioadă.

În aceasta luna, Balanta ar trebui să-si amintească faptul că dragostea este imprevizibilă. După prima jumătate a lunii, este posibil să fiti surprins de pretentii neasteptate ale unui partener sau ale cuiva din familia dvs. apropiată. Dacă conflictul nu este rezolvat imediat, problema va dura mai multe luni.

Nativii care se simt nefericiti in relatiile pe care le au vor fi predispusi la trădare. Celibatarii din zodia Balantă au sansa de a întâlni un nou partener în mediul de lucru.

Starea de sănătate a Balantei se va îmbunătăti. Detoxifierea si un stil de viată activ vor fi deosebit de bune pentru bunăstarea întregului organism.

 

 

SCORPION

 

În octombrie Scorpionul se va concentra pe sinele lor interior si pe dezvoltarea spiritualitătii. Afisarea tuturor lucrurilor si reevaluarea obiectivelor existente vor introduce multe schimbări în viata Scorpionului. Este posibil să simtiti nevoia de a vă muta sau de a vă schimba locul de muncă. Vă va plăcea noul loc de muncă si vă veti arăta rapid profesionalismul, facând impresie bună tuturor.

Dacă aveti propria afacere, este un moment bun pentru a investi si a căuta noi tehnologii. La mijlocul lunii octombrie, Scorpionul va primi o infuzie neasteptată de capital. Cheltuirea lor pe lucruri inutile va fi destul de tentantă. Cu toate acestea, nu vă pierdeti în detalii, amintiti-va ce este important.

Relatiile vor fi pline de armonie iar timpul petrecut împreuna cu familia va va fi bine primit de toata lumea. Pacea sufletească din cuplu îl va face pe Scorpion fericit si relaxat.

Celibatarii din zodia Scorpion se vor implica mai mult si vor căuta ceva mai stabil decât o aventură trecătoare. Acest lucru se va întâmpla în a doua jumătate a lunii octombrie.

Starea excelentă îi va face pe Scorpioni să îsi răspândească în jur strălucirea si farmecul personal. Câstigati mult mai mult atunci când, în loc să insistati asupra cererii dumneavoastra, dati un ragaz celorlalti sa analizeze situatia.

 

 

SAGETATOR

 

Astrele arată că în octombrie va fi o perioada marcata de probleme familiale. Săgetătorul va simti o nevoie puternică de a strânge legăturile de familie si de a vedea rudele pe care nu le-a mai vizitat de ani de zile. Datorită numeroaselor întâlniri veti putea să vă îmbunătătiti abilitătile de comunicare si să căpătati mai multă încredere.

Octombrie este, de asemenea, un moment bun pentru a stabili noi obiective. Săgetătorii care îsi caută un loc de muncă vor avea mare noroc în luna octombrie si vor găsi rapid un job atractiv, în timp ce persoanele care lucrează vor fi foarte încărcate de sarcini. În octombrie este posibilă o călătorie de integrare; merită să fiti atenti în această perioadă pentru că nonsalanta excesivă va aduce necazuri.

Este momentul perfect pentru investitii riscante. Veti avea o intuitie excelentă în viitorul apropiat si puteti realiza afaceri foarte profitabile. Desi nu veti rămâne fără bani în portofel, nu vă împrumutati prea repede pentru că situatia este nesigura.

Săgetătorul nu trebuie să se teamă de tumultul amoros, chiar dacă pot apărea mici certuri cu partenerul de viată în legătură cu banalităti cotidiene. Vă asteaptă o perioadă de distractie si întâlniri sociale abundente, care vă vor permite să vă consolidati relatiile cu prietenii si cunostintele. Fericirea vine rareori de la sine si trebuie s-o ajuti. Nu va temeti de schimbări si de decizii îndrăznete pentru că riscul pe care vi-l asumati va fi răsplătit, mai ales în viata sentimentală.

Se va înregistra o crestere a energiei si a vitalitătii. Alegeti un sport sau o activitate care vă va ajuta să vă mentineti în formă, dar nu vă puneti prea mult la încercare sănătatea.

 

 

CAPRICORN

 

Octombrie va fi pentru Capricorn momentul de a rezuma si de a trage concluzii din esecuri. Va veti concentra asupra propriei persoane si va veti împaca în cele din urmă cu trecutul. Planetele vă vor da o mare intuitie care vă ajuta să iesiti din necazuri. Veti găsi cuvintele potrivite si veti iesi victorios dintr-o dezbatere importantă.

Nu planificati si nu începeti nimic, mai ales în prima jumătate a lunii, pentru că viata vă va îngreuna punerea în aplicare a actiunilor dumneavoastră. Asteptati a doua jumătate a lunii, mai ales dacă v-a venit o idee de un milion de dolari. Noi oportunităti vor apărea în octombrie. Prietenii va vor convinge in legatura cu diverse investitii si va depinde doar de voi dacă va veti implica financiar în vreuna dintre ele. După o jumătate de lună, alegerile chibzuite va vor aduce profiturile asteptate.

Dragostea dintre parteneri va înflori si va apărea la orizontul persoanelor care o caută. Un partener întâlnit în octombrie are sanse să vă devină partener de viată. Va fi pace, armonie si echilibru în relatii. Un Leu sau un Vărsător se amestecă în viata dvs. socială. Vă veti deschide fată de ei si le veti arăta adevărata dvs. fată ascunsă multimii.

Astrele nu vă deranjează cu probleme grave de sănătate. Dacă răciti, vă puteti vindeca cu metode casnice.

 

 

VARSATOR

 

Planetele nu favorizează luna aceasta cariera profesională. Octombrie se va afla sub semnul întrebărilor si al stabilirii unor obiective pentru viitor. Ati putea apela la rudele dumneavoastră care va pot da cateva sfaturi valoroase. După ce veti discuta cu prietenii, vă veti stabili din nou ierarhia de valori.

Acest lucru vă va ajuta să vă gestionati timpul cu întelepciune în viitor.

Vă asteaptă schimbări la locul de muncă. O nouă politică a companiei sau un nou coleg vă da peste cap si va aduce haos în lumea voastra ordonată. Urmăriti cu atentie ce se întâmplă, fiti vigilenti si trageti concluzii, pentru că în curând s-ar putea să descoperiti că vechile aliante sunt doar o amintire si că nu toată lumea din jurul vostru este cinstită si se tine de cuvânt.

Vărsătorii angajati în comert si marketing vor obtine rezultate bune în această lună.

În octombrie veti atrage sexul opus cu farmecul si magnetismul personal natural. Desi veti stârni emotii puternice, nu veti fi interesati doar de romantism. Armonia si fericirea vor prevala în relatiile solide.

Sănătatea si rezervele voastre de energie vor fi de invidiat în această lună. Vă putea lăuda cu fortă fizică si echilibru emotional.

 

 

PESTI

 

Munca si familia sunt importante, dar asta nu este tot ce au oamenii în viată. Ambitiile personale, dorinta de a se dezvolta, lărgirea orizonturilor si dobândirea de cunostinte sunt de asemenea importante, asa că în octombrie, Pestii ar trebui să se gândească la acest domeniu al vietii lor.

Satisfactia fată de propriile realizări va vor permite să priviti spre viitor cu mai multă sperantă. Desi în luna octombrie, ambitiile personale vor fi importante pentru Pesti, în acelasi timp, ei ar trebui să fie pregătiti pentru munca în echipă. Cei aflati în căutarea unui loc de muncă vor avea multe oportunităti de a le găsi pe cele care se potrivesc preferintelor lor. Succesul lor la un interviu de angajare depinde de încrederea în sine si de un zâmbet. Luptati pentru voi însivă si veti avea succes profesional.

În ultima săptămână a lunii, este posibil să apară o cheltuială neasteptată si mare, a cărei acoperire vă va cauza cel mai probabil probleme. În această situatie, nu împrumutati bani de la bănci, ci apelati la ajutorul cuiva apropiat.

Vor fi probleme în mentinerea unor relatii bune cu familia apropiată (părinti, frati), cauzate de o diferentă de opinii. Din fericire, în astfel de momente, Pestii pot conta pe sprijinul partenerilor de viată.

Aspectul psihologic al sănătătii este foarte important, deoarece armonia interioară se traduce prin mentinerea conditiei fizice. Practicarea unui sport va va ajuta să va eliberati de tensiuni, asa că va puteti înscrie la înot sau tenis.