HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE

 

 

BERBEC

 

Datorită angajamentului, veti putea îndeplini toate obligatiile, ceea ce va fi observat si premiat de către sef. Berbecul ocupat nu trebuie să uite de odihnă, deoarece absenta acesteia va duce la distragerea atentiei si la numeroase greseli.

Dacă plănuiesti o investitie mai mare, trebuie să fii extrem de prudent pentru că un exces de entuziasm îti va crea probleme. Reduceti cheltuielile si nu uitati că partenerul este la fel de responsabil ca si dumneavoastră pentru construirea unui viitor stabil si prosper.

Berbecii în septembrie ar trebui să-si concentreze atentia asupra rezolvării tuturor problemelor si ambiguitătilor din relatiile lor. Onestitatea este foarte importantă; doar datorită ei puteti repara relatiile schioape cu partenerul sau prietenii. La sfârsitul lunii, persoanele singure vor fi norocoase, deoarece se vor întâlni cu un bărbat interesant, pe care îl captivează cu magnetismul lor interior.

Din păcate, Berbecii se vor plânge de sistemul articular în septembrie. Cea mai bună solutie va fi folosirea unor metode naturale de tratament care vor ameliora afectiunile, dar nu vor împovăra restul corpului. Exercitiile fizice moderate, alimentatia sănătoasă si infuziile din plante te vor ajuta să te repui în formă.

 

 

 

 

Este bine să rămâi întelept pentru că în a doua jumătate a lunii septembrie vor apărea noi drumuri si oportunităti de dezvoltare.

În septembrie finantele vor fi la un nivel bun, dar e bine să nu exagerezi atunci când faci cadouri. Bonusul pe care îl vei primi ar fi bine sa-l folosesti pentru achitarea obligatiilor. Gânditi-vă cum să investiti banii pentru a obtine profituri.

În septembrie, Taurii vor fi implicati într-o relatie si gata să facă compromisuri. De asemenea, ar putea fi interesati să îsi mărească familia.

Taurii singuri vor avea chef de întâlniri si de socializare. Înscrierea la un curs interesant sau la un club de discutii va creste semnificativ sansele de a cunoaste pe cineva nou.

Emotiile puternice afectează si corpul, asa că Taurii ar trebui să aibă grijă de echilibrul mental si fizic. Exercitiile fizice combinate cu o dietă bună sunt cheia succesului.

 

 

GEMENI

 

Vointa si actiunile tale curajoase te vor ajuta să-ti atingi obiectivele. Nu veti fi angrenat în chestiuni dificile, asa că vă veti descurca bine cu totul si nu va fi nevoie de compromisuri.

La locul de muncă, va fi momentul să finalizati si să sintetizati proiectele anterioare. După data de 29 septembrie, vor exista unele turbulente temporare, fără violentă, în viata ta profesională.

Luna septembrie va fi foarte benefică pentru dvs. din punct de vedere financiar. Uranus se va ocupa de asta împreună cu Jupiter.

Îti definesti clar obiectivele si le vei atinge si pune în aplicare cu consecventă. Prietenii tăi te vor sprijini în aceste activităti. Ar trebui să investiti excesul de bani în cele mai noi tehnologii si în comunicare.

În această lună, vă veti, în primul rând, distra. Noile relatii vor fi scurte, dar foarte pasionale. Relatiile serioase, deocamdată, nu vor apărea la orizont. Cuplurile căsătorite vor începe să planifice copii. Atentie la relatiile de familie care vor fi foarte tensionate, iar legăturile slabe dintre membrii familiei tale extinse se pot destrăma.

În septembrie, starea de sănătate a Gemenilor va fi foarte bună. Nu numai atât, dar veti observa o tendintă ascendentă. Concentrează-te, totusi, pe ceea ce mănânci si elimină din dietă alimentele grele, grase si acre.

 

 

RAC

 

Situatia jalnică se va schimba curând si nu va mai fi atât de stresantă, iar calmul te va face să te lupti inutil cu inevitabilul.

În septembrie 2022 nu vă lăsati dus de val de investitii riscante, desi câstigurile rapide vă vor tenta. Înainte de jumătatea lunii, terminati orice proiect pe care îl considerati că nu este stabil. Contactele sociale vă vor ajuta să câstigati bani. Relatiile de durată ale Racului vor cunoaste o criză care se va încheia cu ruperea cunostintelor pentru unii. Din păcate, conceptiile gresite acumulate vor fi interpretate în defavoarea ta, iar situatia nu mai poate fi îndreptată. Dacă tineti foarte mult la dumneavoastră, va trebui să luptati.

Racul singuratic va începe să se gândească serios la schimbări si la familie. Nu vă fie teamă să folositi site-urile de întâlniri si să căutati pe cineva în afara cercului de prieteni. Intuitia ta îti va spune exact ce să cauti.

Odihna si relaxarea sunt ceea ce îi va lipsi cel mai mult Racului în septembrie.  Se pare ca abia la sfârsitul lunii va fi timp pentru asta. Energia lui Mercur te motiveaza, dar nu uita să ai în farfurie mult orez negru si peste.

 

 

LEU

 

Armonia în mediul lor apropiat trebuie să fie o prioritate pentru ei.

Cei îndrăzneti si încrezători nu trebuie să se străduiască prea mult pentru a reusi. Vor avea multă libertate de actiune si chiar mai multe posibilităti decât în urmă cu o lună.

Calea spre bogătie în septembrie va fi prin intermediul retelelor sociale si al marketingului pe internet. Profitul va aduce investitii în sănătate si în industria vestimentară.

În jurul Leului singuratic în această lună vor fi multi potentiali candidati pentru un partener.

Cei singuri, însă, vor fi capriciosi, schimbători si instabili în sentimente, ceea ce alungă efectiv admiratorii. Abordarea lor materialistă a relatiei nu va îmbunătăti situatia.

Sotii se vor simti fericiti împreuna.

Sănătatea Leilor va fi impecabilă în cea mai mare parte a lunii. O cantitate suficientă de somn, odihnă si relaxare vă va permite să vă mentineti o stare fizică si psihică bună.

 

 

FECIOARA

 

Succesul vă va asigura îmbunătătirea abilitătilor profesionale, precum si o mare retinere în manifestarea emotiilor. Dispunerea astrelor va face ca Fecioarele să aibă sanse mari de a obtine bani în plus.

Ar fi bine să vă gânditi să plecati în străinătate, ceea ce vă va ajuta să acumulati economii pentru vremuri mai grele. Toate planurile de investitii ar trebui să fie făcute până la sfârsitul lunii, deoarece după această perioadă lucrurile se vor schimba radical.

În prima săptămână din septembrie 2022, merită să vă concentrati pe construirea unor noi relatii de dragoste.  Compromisurile sunt necesare dacă doriti să vă dezvoltati relatia.

Fecioarele ar trebui, de asemenea, să îsi facă timp pentru a-si analiza contactele sociale si să elimine prieteniile inutile.

Sănătatea pentru Fecioară în septembrie va fi perfectă. Desi nu va exista nicio boală, merită să vă gânditi la lupta împotriva dependentelor si a obiceiurilor nesănătoase, ceea ce va aduce nu doar o îmbunătătire a conditiei fizice, ci si stabilitate emotională.

 

 

BALANTA

 

Acesta este momentul în care vă puteti astepta la cele mai importante schimbări - plecarea, o misiune în străinătate sau schimbarea locului de muncă si de resedintă.

Familia va fi trecută în plan secund.

Luna septembrie se anuntă foarte bună din punct de vedere financiar, mai ales dacă apelati la sprijinul specialistilor din domeniul financiar. Elaborarea unei strategii investitionale excelente dă mai multi bani decât deciziile rapide luate sub influenta emotiilor.

Dragostea va fi complicată, iar atmosfera din casă va deveni dificilă. Este posibila o ceartă, iar vina să fie a ta. Nu uita că răbdarea si deschiderea sunt foarte importante în relatii.

Balanta va avea multe oportunităti de a-si face prieteni. Merită să mergi la o întâlnire socială cu prietenii, vor fi persoane interesante cu care cunostintele se pot transforma în ceva mai mult.

Dacă aveti planuri de a pierde din greutatea inutilă, acesta este momentul potrivit. Îngrijirea sănătătii, după dificultătile initiale, va începe să te entuziasmeze si să facă parte permanent din programul tău.

 

 

SCORPION

 

Problemele care pot părea banale pentru un adult vor fi foarte dificile pentru un copil. Petrecerea timpului petrecut împreună distrându-va ar trebui să vă ajute copilul să se deschidă si să dezvăluie ceea ce îl deranjează.

Septembrie 2022 va fi un succes nu doar la locul de muncă, ci si din punct de vedere financiar. Mai ales a doua jumătate a lunii se va dovedi a fi bună si vor exista noi oportunităti de câstig. Dacă te gândesti bine la un aflux de bani punctual, îti vei face o sursă permanentă de venit.

Scorpionii în relatii vor avea parte de o recrudescentă a sentimentelor. Problemele vechi pot fi lăsate în trecut. Un nou început va fi apreciat de ambele părti si va aduce un plus de energie. Merită să vă gânditi la o călătorie comună si să petreceti chiar si câteva zile într-un loc complet diferit. Celibatarii din zodia Scorpionului întâlnesc oameni interesanti pe drum.

Scorpionul nu duce lipsă de energie si va avea o conditie mentală excelentă. Merită să alegi fructe, în special portocale si papaya, în loc să te înfrupti din dulciuri. Relaxarea este, de asemenea, foarte importantă, asa că niciun Scorpion nu ar trebui să se învinovătească pentru că a avut parte de un somn bun sau pentru că a petrecut o după-amiază pe canapea cu o carte bună.

 

 

SAGETATOR

 

Nu vă fie rusine să le cereti prietenilor dvs. un loc de muncă, calmati-vă si nu veti fi dezamăgiti.

Luna septembrie va fi foarte bună în ceea ce priveste finantele. Îti vei achita toate obligatiile si vei mai avea suficient pentru plăcerile tale. Vă puteti permite ceva la care vă gânditi de mult timp. Până pe 13 septembrie, investeste într-un domeniu la care nu te-ai gândit până acum, va fi rentabil.

În septembrie 2022 relatiile dintre parteneri se vor îmbunătăti. Săgetătorii vor fi iertători, vor fi vorbăreti i vă vor molipsi de pasiune. De asemenea, este posibil ca dorinta de a mări familia să le apară. Săgetătorii care sunt singuri îsi vor răspândi farmecul, ceea ce îi va face să fie interesati de mai multi potentiali candidati la o relatie. Nu uitati, însă, că aparentele sunt derutante si că nu toată lumea are intentii bune.

Primele săptămâni din septembrie vor fi foarte bune pentru Săgetător , dar apoi vor apărea probleme de sănătate. Atunci când simtiti primele simptome ale bolii, nu amânati tratamentul pentru mai târziu. Asigură-te că dieta ta contine multe plante si uleiuri naturale.

 

 

CAPRICORN

 

Stabiliti obiectivele pe care doriti să le atingeti si străduiti-vă să le atingeti. Acum concentrati-vă pe elementele de bază, va veni timpul pentru marile provocări.

Luna septembrie se anuntă promitătoare din punct de vedere financiar. Vor începe să curgă profiturile din diverse proiecte si activităti care vă vor oferi liniste si sigurantă. Investitiile din această lună nu vor aduce mari profituri, mai bine asteptati.

Relatiile pentru Capricorn vor cunoaste o perioadă foarte bună.Împreună, îsi vor planifica viitorul, îsi vor îndeplini visele si se vor bucura de prezenta lor. Capricornul aflat sub influenta lui Venus va încerca să-si facă relatia să înflorească.

Capricornii singuri în septembrie vor fi foarte activi si se vor arunca în vârtejul întâlnirilor sociale si în bucuria de a împărti timpul cu ceilalti. Dragostea va fi mai aproape decât cred ei. Un candidat pentru o relatie vă asteaptă în apropiere, îl veti întâlni la serviciu sau la o eveniment oficial.

În septembrie merită să te gândesti la îngrijirea organismului, la purificare si la o hidratare corespunzătoare. Această lună este, de asemenea, perfectă pentru a vă rupe de dependente.

 

 

VARSATOR

 

Introducerea armoniei în mediul în care vă aflati va fi crucială pentru a vă atinge succesul profesional. Concentrarea asupra succesului si a eforturilor vă va asigura o situatie financiară bună. Merită să vă gânditi la dezvoltare si investitii, acum este un moment excelent pentru a face bani. Nu uitati de obligatiile pe care trebuie să le plătiti.

Marte are un efect foarte bun asupra atitudinii de luptă pentru actiune si te sprijină în luarea unor decizii bune. Noua iubire care va apărea în viata Vărsătorului singuratic va fi plină de fascinatie si emotie. Sentimentul de fericire va fi foarte mare si vă va da energia necesară pentru a actiona. Romantismul va ascunde chiar si trăsăturile neinteresante ale partenerului care vor începe să fie depăsite abia cu timpul. În relatiile constante, luna septembrie va fi, de asemenea, una de succes. Participarea în comun la evenimente si întâlniri sociale vă va oferi multă bucurie si vă va arăta cum formati un cuplu armonios.

În septembrie Vărsătorii vor trebui să fie atenti la sănătate, mai ales după data de 20. Este necesar să aveti o abordare adecvată a dietei si să nu uitati să faceti miscare. Sănătatea emotională este la fel de importantă ca si cea fizică, motiv pentru care este util să vă relaxati si să vă luati un moment de liniste.

 

 

PESTI

 

Dacă încercati să vă găsiti timp pentru a fi amabili cu ceilalti, ei se vor întoarce la voi curând si cu interes. Implică-te în activităti sociale sau în alte forme de ajutorare a celorlalti.

Mentinerea lichiditătilor vă va cere să munciti, deoarece angajamentul pe care îl aveti fată de voi însivă va absorbi o parte semnificativă din veniturile voastre. La sfârsitul lunii, persoana nou-întâlnită vă va ajuta să vă îmbunătătiti situatia.

În septembrie 2022, Mercur îi va afecta pe membrii mai în vârstă ai familiei tale, ceea ce va provoca conflicte si certuri inutile. Comunicarea este esentială pentru o căsnicie fericită, dar trebuie să vă amintiti si de ceilalti membri ai familiei. Vă rugăm să vă prezentati cu calm punctul de vedere în această privintă. La sfârsitul lunii, calmul va reveni în relatie. Luna septembrie pentru cei singuri se va dovedi bogată în ocazii de a-i cunoaste pe ceilalti, asa că de acum pasnicii Pesti vor începe să caute aventuri si vor intra în romantism.

Septembrie 2022 va fi o povară grea pentru Pesti , ceea ce va duce la probleme. Acestea nu vor fi grave, dar nu trebuie subestimate. Încercati să vă ocupati de curătarea interioară a corpului si de alimentatie, astfel încât să puteti obtine toata energia din el.